Γ' Τάξη

Γ΄ & Δ΄ Τάξεις : 30-03-2020_Θεατρική Αγωγή.

 

 

Γ΄ & Δ΄ Τάξεις : 30-03-2020_Θεατρική Αγωγή.

Αγαπητοί μαθητές,

     Σας προωθώ επιλεκτικά κάποιες εικόνες από το βιβλίο της ιστορίας της τρίτης δημοτικού. Παρατηρείστε τες και α) δουλέψτε με την τεχνική της παγωμένης εικόνας τις στάσεις των αγαλμάτων και β) γράψτε σε μορφή κόμικ τους διαλόγους ή σκέψεις των αγαλμάτων.
     Μπορείτε να μου στείλετε τις εργασίες σας στο προσωπικό μου email: frossoulina@gmail.com. Σας παρακαλώ όποιος μαθητής ή μαθήτρια μου στέλνει μήνυμα, να γράφει όνομα, τάξη, τμήμα και σχολείο.

Δες εδώ (1*) : https://we.tl/t-zNRJ4M7PFo

και εδώ (2**) :  Åÿ¿ª¼®Õÿ®× é1

Η θεατρολόγος
(1*) : Το link σας οδηγεί σε άλλη ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να κατεβάσετε τα 2 αρχεία σε μορφή PPT και σε μορφή ZIP.
(2**) : Για να ανοίξει το πιο πάνω αρχείο (το ίδιο  και πιο κάτω στο συνημμένο αρχείο), χρειάζεται το κατάλληλο πρόγραμμα που να ανοίγει PDF αρχεία. Π.χ. Microsoft edge ή  mozilla firefox  στο λειτουργικό Windows 10.  Αν δεν έχετε windows 10, τότε οποιοδήποτε πρόγραμμα που να ανοίγει τέτοιου είδους αρχεία π.χ. adobe  acrobat reader. Λόγω του μεγάλου όγκου του αρχείου δεν μπορούσε να ανέβει στην ιστοσελίδα με την αρχική του μορφή, και έτσι το ανεβάσαμε με την μορφή PDF.   Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

Γράψε ένα σχόλιο